Lacka Trägolv

KONTAKT STOCKHOLM

Så här jobbar Golvvårdsteamet

  • Vi arbetar alltid i team av 2 personer.
  • All vår personal är certifierad. Vi leverera ett riktigt bra resultat.
  • Vi har all utrustning och material som behövs för att utföra arbetet med ett strålande resultat

Lacka trägolv: Har din fastighet eller din lokal ett nytt trägolv som behöver en skyddande och fin lack? Eller har ditt gamla trägolv, som varit där så länge du kan minnas, börjat se lite matt efter flera år av folk som gått omkring på det?

Vi på Golvvårdsteamet kan hjälpa dig lacka trägolvet. I första hand handlar det om att slipa golvet och sedan välja rätt lack för just ditt trägolv. Lacka trägolv är ett stort arbete som kan dra ut på tiden om det inte görs på rätt sätt.

Golvvårdsteamet jobbar effektivt och utan glapp emellan de olika momenten. Tid är en viktig faktor när det handlar om att lacka trägolv. Ett par dagars fördröjning ställer till med mycket problem för kunden. Men vi på Golvvårdsteamet håller tiden!

Vilken lack ska var samt till vilket trägolv?

Det finns många typer av golvlack att välja mellan när du ska lacka. Till exempel, olika nyanser och glanser kan skapa olika känslor. Olika lacker har också olika nivåer av UV-skydd, vilket kan vara viktigt beroende på typen av trägolv du ska lacka eller lokalen du ska lacka i. Vissa lacker består av två komponenter och måste blandas ihop innan lackningen.

Om du vill skapa mer spänning i rummet är det bra att använda golvlacker med kontrast. Som exempel, du kan lacka varannan rad till att bli matt och varannan blank. Det går även att välja pigment i lacken, som t.ex. vitlasyr.

Golvvårdsteamet hjälper dig reda ut alla förvirrande begrepp och hjälper till att komma fram till vilket golvlack som passar bäst för just ditt trägolv.

Att lacka trägolv är inte så lätt

Många är övermodiga och försöker lacka golvet själva. Men om du inte vet exakt vad man ska göra, då rekommenderar vi att du vänder dig till en professionell firma som kan göra jobbet åt dig. Det krävs nämligen kunskap för att lackade trägolv ska se bra ut. Som vanligt är det förarbetet som är väldigt viktigt och kan ta mycket tid. 

  • Trägolvet måste slipas så det inte finns några ojämnheter.
  • Ett helt dammfritt trägolv är ett absolut krav innan golvlackning. Man måste vara nogrann innan trägolvet till slut ska lackas.
  • Att lacka trägolvet jämnt och snyggt är inte så lätt heller.
  • De flesta golvlacker innehåller kemiska medel samt avger starka ångor.
  • Slipmaskinerna är inte helt lätta att manövrera.

Om du inte behärskar det här till fullo tror vi du borde istället höra av dig till oss på Golvvårdsteamet.
Det är sådant här som vi är bra på.

Golvvårdsteamet vet hur man ska lacka trägolv

Vi på Golvvårdsteamet jobbar med vård av flera olika typer av trägolv och är både kunniga och kompetenta inom det vi gör.

Vi garanterar dig ett riktigt bra arbete när du anlitar oss för att lacka trägolven.


Left ImageRight Image