Om oss

Om oss på Golvvårdsteamet

Golvvårdsteamet

Anne Blom Städ & Service är ett serviceföretag med gedigen erfarenhet av att utföra städrelaterade uppdrag runt om i hela Stockholm. I över 20 år så har vi erbjudit och bistått privatpersoner som företag med diverse städtjänster där kvalitet, flexibilitet och noggrannhet är vår högsta prioritet.

Att flytta från en bostad till en annan känns överväldigande? Vår flyttstädning ser till att ni får en hjälpande hand så att er flytt flyter på utan krångel eller onödig stress. Dödsbostäd kan inte ge er tillbaka era anhöriga, men vi kan åtminstone underlätta för er i tiden av sorg. Med hemstädning ser vi till att ert hem känns inbjudande och hemtrevligt för er och möjliga gäster. Oavsett vad ni behöver hjälp med, med vårt huvudkontor i Hägersten når vi snabbt ut till er för att hjälpa er.

Golvvårdsteamet står för kvalitet

Vår ambition är att leverera kvalitet i allra högsta mån. Våra medarbetare vet precis hur de behöver gå till väga för att skapa trivsel på din arbetsplats eller i ditt hem. Utifrån deras specialkompetenser ser vi alltid till att ni får det bäst lämpade teamet som utför era uppdrag – vi kan därmed garantera ett förstklassigt genomförande. Skulle någonting visa sig vara otillräckligt i sitt utförande ser vi omgående till att rätta till detta.

Att kunna leverera den kvalitet som vi gör till våra uppdragsgivare, och att kunna upprätthålla en god relation uppnår vi med noggrannhet, flexibilitet, ärlighet, kommunikation, sunt förnuft och personligt ansvar i det dagliga arbetet i alla våra uppdrag.

 

Anne Blom värnar om miljön

För oss som företag har miljön alltid varit en självklarhet. Varje uppdrag som vi utför formas utifrån miljön och vikten av att bevara den för framtidens barn och barnbarn. Med största möjliga omsorg väljer vi ut de bästmöjliga miljövänliga produkterna från våra olika leverantörer.

Kända för vår flexibilitet och att vara ett städföretag som ställer upp för våra kunder, inte minst i akuta situationer, är något vi känner enorm stolthet över.

Med välplanerad och hållbar struktur, samt utifrån den personalstyrka som står bakom oss i ur och skur, så vågar vi lova er att allt kommer att ordna sig.

 

OM FÖRETAGET

Anne Blom grundades som företag för över 20 år sedan. Konceptet var då – och är naturligtvis fortfarande – att hjälpa företagare som privatpersoner med olika typer av städning. Företaget består idag över 50 anställda och vi står för 100% kvalitet, flexibilitet och noggrannhet.