Behandla golv

Behandla golv

Behandla golv; en tjänst för dig som företagare/fastighetsägare som vill ha dina golv behandlade med både omsorg och kompetens.

För att dina golv skall få så lång livslängd som möjligt så bör du vårda dem väl. Att regelbundet behandla dina golv borde vara lika självklart som att städa dem, även om du inte behöver göra det lika ofta.

En ordentlig behandling går djupare och är grundligare än de flesta vanliga städningar. Men att behandla golven på egen hand kan vara både tungt, svårt och tidskrävande. Speciellt om det rör sig om många kvadratmeter golv i en stor lokal eller en hel fastighet.

Så varför inte anlita golvvårdsproffs, som hjälper dig att behandla dina golv och ge dem nytt liv och lyster?

Fastighet eller lokal? Vi hjälper dig att behandla dina golv!

Govvårdsteamets tjänster riktar sig till dig som är fastighetsägare eller företagare. I våra golvvårdstjänster så ingår bland annat att vi rengör, bonar, polerar och slipar golven i din fastighet eller i din lokal. Vi utför även golvunderhåll.

  • Har golvet fått fläckar?
  • Är golvet kletigt?
  • Har du fått ingrodd smuts i fogar i golvet?
  • Har golvfogar som tidigare varit vita, med åren antagit en allt mer smutsigt, gråbeige nyans?
  • Har vätskeutsläpp eller andra substanser lämnat spår efter sig på golvet?
  • Får ingrott damm heltäckningsmattan att se tråkig ut?

Det bästa sättet att behandla golv miljövänligt

Vill du få rena och fräscha golv i din lokal eller din fastighet, utan att använda skadliga kemikalier?

Att behandla golv behöver inte vara komplicerat. Att göra det med miljöhänsyn kan vara något mer komplicerat, men det är inte omöjligt.

Det bästa sättet att behandla dina golv med största hänsyn till miljön är att anlita en kompetent och erfaren golvvårdsexpert vars miljöengagemang genomsyrar deras arbete ned på detaljnivå.

Golvvårdsteamet är noga med att värna om såväl din och våra medarbetares hälsa som dina golv och vår hårt utsatta miljö.

Vårt miljöarbete genomsyrar hela vår verksamhet.

Golvvård och golvrengöring med Golvvårdsteamet som partner

För att ditt golv, oavsett golvmaterial, skall hålla sig fräscht och välvårdat i många år så är det viktigt att behandla och sköta om det med både omsorg och omtanke. Det är där som Golvvårdsteamet kommer in i bilden. – Vi kan golv!

Vi vet vad just ditt golv behöver och hur det skall behandlas på bästa sätt.

Varmt välkommen att kontakta Golvvårdsteamet nästa gång du behöver hjälp med att behandla golv.