Viktigt att veta om golvvård

KONTAKT STOCKHOLM

Så här jobbar Golvvårdsteamet

  • Vi arbetar alltid i team av 2 personer.
  • All vår personal är certifierad. Vi leverera ett riktigt bra resultat.
  • Vi har all utrustning och material som behövs för att utföra arbetet med ett strålande resultat

Viktigt att veta om golvvård

Golvvård innebär att vi återställer golvytor efter slitage på arbetsplatser. Det är en hel vetenskap som vi ser till att hålla oss uppdaterade inom, för att vi alltid ska ha senaste kunskap om material och metoder. Inte minst viktigt för att kunna minimera vår miljöpåverkan så långt det går i förhållande till kvaliteten på renoveringen.

Några av våra medarbetare har specialistkompetens för att hand om alla typer av golv. Golvvård inleder vi alltid med grundlig maskinrengöring, sedan gör vi behandlingar steg för steg för att återställa den slityta och finish som behövs för olika ändamål. En välgjord golvvård är ofta klart lönsam jämfört med att lägga helt nya golv på stora ytor.

Vi har förtroendet och kunskapen att vårda Forsellstrappan. Vi har genomgått specialistutbildning och kan återställa dessa trappor där de har blivit felaktigt behandlade.

Det våra kunder frågar oftast om

Här har vi svarat på några frågor som ofta dyker upp i och med golvvård. Vi hoppas att dessa svar hjälper dig att förstå vilken typ av golvvård som vi kan erbjuda.

Left ImageRight Image