rengöra stengolv

Rengöra stengolv

Rengöra stengolv behöver inte nödvändigtvis vara varken svårt eller tidskrävande.

Låt oss på Golvvårdsteamet hjälpa dig att ge stengolven i din bostadsrättsförening, fastighet eller lokal en noggrann och effektiv rengöring!

Stengolv passar bra som golv i bland annat offentliga lokaler, i fastigheter och på olika arbetsplatser där golvet behöver ha en stark yta som kan stå emot mycket dagligt slitage.

Stengolvet är både hårt och tåligt, men det betyder inte per automatik att det inte kan repas eller få fläckar. Som tur är kan golven, tvärtemot vad många tror, rengöras och behandlas.

Med rätt rengöring och vård kan ett slitet och fläckat stengolv få nytt liv och bli magiskt vackert igen.

 

Rengöring av stengolv – Golvvårdsteamet rengör dina stengolv

Är golvet i din fastighet, bostadsrättsförening eller lokal fläckigt eller missfärgat?

Behöver ditt stengolv en rejäl djuprengöring?

Med noggrann och ordentlig rengöring av dina stengolv kan golvet få nytt liv. Genom att rengöra stenen med såpa kan golvytan få en rejäl ansiktslyftning och återigen se skinande ren och vacker ut.

Ett gammalt, torrt stengolv kan med hjälp av en grundlig såpning få tillbaka både färg och glans. Såpan ger även golvet en skyddande yta mot fläckar och smuts.

Golvet kan även rengöras med skurmaskin/diamantslip som polerar golvet och rengör på djupet. Diamantslipen kommer åt överallt och får bort smuts och fläckar ända in i hörnen.

– Golvvårdsteamet hjälper dig gärna med rengöringen av dina stengolv.

 

Vi rengör stengolvet, skonsamt och effektivt

När dina stengolv rengörs är det viktigt att rätt typ av rengöringsmedel används. Olika stengolv är nämligen känsliga för olika ämnen.

Rengöringsmedel med syror såsom citron eller vinäger skall till exempel inte användas på kalkstens- eller marmorgolv.

Även rengöringsmedel som innehåller ammoniak skall undvikas då de kan ge skador på ditt stengolv.

Golvvårdsteamet har lång erfarenhet av golvvård och vi vet vilka rengöringsmetoder/rengöringsmedel som är bäst för just dina golv.

Vi har stor kunskap och kompetens kring vård och rengöring av golv och vi bryr oss samtidigt väldigt mycket om vår miljö. De rengöringsprodukter vi använder oss av är därför både skonsamma och miljövänliga.

 

Är dina stengolv i behov av en ordentlig rengöring?

För att stengolvet i din bostadsrättsförening, fastighet eller lokal ska se vackert och rent ut och må så bra som möjligt under lång tid framöver, behöver golvet ibland en ordentlig rengöring.

Om ditt stengolv har blivit matt och fläckigt och inte längre ger ett gott intryck, kan du alltid vända dig till oss på Golvvårdsteamet.

Vi gör gärna jobbet åt dig och ser till att golvet återigen blir skinande rent och bländande vackert.

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg i vetskapen att vi alltid gör vårt absolut bästa och att vi värnar om såväl dina golv som om dig som kund.

 

Golvvårdsteamet rengör dina stengolv

Är dina stengolv i behov av en rengöring?

Kontakta oss på Golvvårdsteamet när du behöver hjälp att rengöra stengolv.