Mattvätt Textila Golv

Behandla epoxigolv – ge ditt golv nytt liv

Behandla epoxigolv är långt mer än att bara städa eller skura det. Ett betonggolv är inte bara praktiskt och slitstarkt. Det är även väldigt snyggt och stilrent.

Betonggolv används idag i många fastigheter och företagslokaler för att det är både lättskött och tåligt. Men för att golvet ska fortsätta att vara både vackert och fräscht behöver det då och då behandlas.

Golvvårdsteamets tjänster vänder sig till dig som är:

  • Fastighetsägare
  • Fastighetsförvaltare
  • Företagare
  • Företrädare för en bostadsrättsförening

Vi hjälper dig med behandling och vård av dina golv och ser till att de får ett nytt liv.

 

Vi kan behandla ditt betonggolv

Är betonggolven i din fastighet i behov av en ordentlig behandling eller har golven på ditt företag blivit fläckiga och slitna?

Ser betongen i din bostadsrättsförening dammig och matt ut?

Då finns det en mängd olika ytbehandlingar som kan hjälpa till att ge ditt golv liv och lyster igen. Samtidigt som de ger golvet ett bättre skydd mot både smuts, damm och slitage.

 

Behandla betonggolv på olika sätt och skapa lättstädade ytor

Golvet och dess behandling gör att du får en enklare och mer lättstädad yta.

Behandling av betong sker på olika sätt genom bland annat:

  • Betong- och stenvax – Ger en hård yta med hög lyster. Gör ditt golv mycket lättstädat och skyddar mot skador och fläckar.
  • Betongolja – Ger en skyddande yta och underlättar rengöring. Den har en dammbindande effekt, vilket minskar risken för att det ska bildas damm som gör golvet fläckigt.
  • Betonglack – Gör golvet lättstädat. Lacket tränger ner i betongen och binder både kalk och damm. Skyddar därför mot damm- och kalkfläckar i betongen.
  • Betongsåpa – Polerar bort eventuella kalkfläckar och ger golvytan en jämnare glans och ett ökat skydd mot smuts och missfärgningar. Metoden är snabb och miljövänlig och skapar en bra grund för fortsatt städning och underhåll.

Vi på Golvvårdsteamet har stor erfarenhet och kunskap om de bästa, skonsammaste metoder och produkter för att behandla dina golv på ett tryggt och professionellt sätt.

Vi behandlar dina stengolv på ett effektivt och noggrannt sätt och ser till att du som kund är nöjd och belåten med vår golvvård.

 

Låt oss hjälpa dig behandla dina betonggolv

Vi på Golvvårdsteamet vet hur man behandlar betonggolv på bästa sätt och vi hjälper dig mer än gärna att behandla just dina golv.

Vi håller oss hela tiden uppdaterade om de mest skonsamma metoderna och miljövänligaste produkterna för att alltid kunna ge dig en trygg upplevelse, samtidigt som vi värnar om både dina golv och vår miljö.

Vi lovar att behandla dina golv med både stor omtanke och skicklighet genom år av erfarenhet av golvvård.

 

Golvvårdsteamet tar hand om dina betonggolv

Hör av dig till oss på Golvvårdsteamet när du behöver hjälp med att behandla betonggolv.