Golvslipning

Golvslipning

Vi kan, vi vill, vi utför golvslipningar

Golvslipning – Hur mår ditt golv idag? Det var säkert riktigt snyggt när det var nylagt. Golvet är en av de viktigaste delarna av ett hem. Tillsammans med mattan, soffan och lampan bildar golvet en miljö där vi vill bo och ofta följer den bilden en idé som vi har gjort oss i våra huvuden. Det kan vara en bild i en tidning eller hemma hos en kompis med sinne för detaljer där golvet sticker ut. Sådant hjälper oss att skapa ett vackert hem. Vårt mål är att ordna en egen plats för oss själva där vi trivs. Vi väljer färger, möbler och golv så att det blir skön stämning och harmoni. Vi väljer och väljer bort. Målet är att vi vill skapa ett boende där vi vill leva och bo.

 

Efter några år behöver ett golv en behandling

Efter några år känns golvet så att man helst vill ha strumpor på sig och ytan är skadad på vissa ställen. Det är inte så konstigt. Det är inte lätt att hålla jämna steg med förfallet. När barnen är små är färgpennor riktigt kul att rita med. Det blir konstnärlig utsmyckning på golvet. Barnen blir tonåringar och deras 44:or sliter hårt på golvet när de går in med ytterskor och drar med sig smuts, grus och väta. Väta under ett par skor som får stå ett tag gör att lack och trä skadas. Det är är ett naturligt förlopp och det är ingenting att göra något åt. Men för gud skull – kasta inte ut golvet!!! Golvet behöver en omslipning!!! Det är inte något jobb för en amatör. Vi på Golvvårdsteamet är synnerligen bra på det.

 

Att slipa om golvet är en synnerligen bra affär

Bästa kund – lyssna på vad vi säger: kör inte iväg ditt gamla golv till tippen!!! En golvslipning är en bra affär i jämförelse med att köpa nytt golv. Golvläggare och säljare säger förstås något annat. Ditt golv har ett högre värde än att köras till tippen. Gamla golv måste bevaras. Om ett golv kunde prata skulle det kunna berätta många historier. Sådana historier plockar vi fram genom en renovering. Vi plockar fram golvets inneboende patina och charm och tillsammans med dig skapar vi ett nytt kapitel för boendet. Det blir mycket billigare, och roligare, än att köpa ett nytt golv.

 

Vi på Golvvårdsteamet jobbar snabbt

Vi är riktigt bra på att slipa och behandla golv. Dessutom jobbar vi snabbt. Dessutom har vi idéer om vad man skulle kunna göra så att golvet får ett nytt liv som sträcker sig in i nästa decennium.

 

Anlita Golvvårdsteamet när golvet känns gammalt

Släng inte ut ditt golv bara för att det är slitet. Golvet kan få ett större värde än vad du tror. Ring oss och idag beställ en golvslipning