Golvslipare Lidingö

KONTAKT STOCKHOLM

Så här jobbar Golvvårdsteamet

  • Vi arbetar alltid i team av 2 personer.
  • All vår personal är certifierad. Vi leverera ett riktigt bra resultat.
  • Vi har all utrustning och material som behövs för att utföra arbetet med ett strålande resultat

Golvslipare på Lidingö som lämnar ett riktigt bra resultat efter sig är alltid eftersökt för en fastighetsägare på Lidingö.

Vi hjälper våra uppdragsgivare med en passion för själva hantverket samt med en kvalitet som ett vackert, starkt golv förtjänar. 

Våra uppdragsgivare blir inte bara förvånade över hur stor skillnad en professionellt utförd slipning kan göra utan blir glatt överraskade över resultatet.

Skillnaden heter Golvvårdsteamet.

Behöver du hjälp att slipa golv på Lidingö?

Golv kan drabbas olika och av olika former av slitning av golvet.

Vanliga former av slitage innefattar t.ex.:

  • Repor
  • Jack
  • Fläckar
  • Missfärgningar
  • Daglig nötning/slitage
  • Smutsiga fogar
  • Ingrodd smuts

Om ingen annan form av golvvård eller golvbehandling kan rädda situationen, så återstår slipning av golvet. Vi utför alltid en kostnadsfri kontroll över vad varje golv behöver innan någon form av arbete utförs.

Vi hjälper dig på Lidingö helt enkelt med professionell golvservice när du verkligen behöver hjälp med ditt golv.

Möt våra erfarna golvslipare på Lidingö!

Vårt namn, Golvvårdsteamet, säger det mesta.
Vi älskar golv, vi brinner för att ta hand om dem på bästa sätt och återge dina golv dess skönhet och fulla livslängd.

Våra golvslipare hjälper dig att slipa, behandla eller vårda golvet i din fastighet eller lokal på Lidingö till ett riktigt bra resultat.

Kort sagt så utför vi golvslipning eller golvvård runt om på Lidingö med professionella ytbehandlingar för ett optimalt slutresultat med lång hållbarhet.

Mångårig erfarenhet av golvslipning på Lidingö

Våra kompetenta och erfarna golvslipare är alla experter inom sitt område, med lång erfarenhet av golvslipning av alla slags golv med många uppdragsgivare på Lidingö med omnejd.

Vi erbjuder våra uppdragsgivare högkvalitativ golvvård, golvslipning och övriga professionella golvservicetjänster för företag och fastighetsägare på Lidingö.
Vårt arbete ger mer än ett strålande resultat och står sig väl över tid.

Vi hjälper helt enkelt våra uppdragsgivare att förnya och restaurera sina golv runt om på Lidingö med omnejd. Såsom t.ex.:

Lidingö, axplockLidingö kommun, axplockI regionen, axplock
LidingöAskrike Baggeby Björnbo Brevik Grönsta Gångsätra Gåshaga Hersby Herserud Högberga Islinge Killinge Kottla Käppala Larsberg Mosstorp Mölna Näset Rudboda Skärsätra Sticklinge udde Stockby StorholmenBergshamra Danderyd Djursholm Gärdet Hjorthagen Nacka Norra Djurgårdsstaden Solna Stockholm Stocksund Vasastan Vaxholm Östermalm

Golvslipare Lidingö – en vinnande kombination med Golvvårdsteamet!

Är du företagare eller fastighetsägare på Lidingö? Har du ett golv som är i behov av lite kärlek och omsorg för att att återfå sin forna styrka och fräschör?

Vi på Golvvårdsteamet har golvsliparen som du behöver när dina nötta, trötta och repiga golv på Lidingö behöver lite kärleksfull omvårdnad.

Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver anlita en vass golvslipare på Lidingö.

FAQ

Left ImageRight Image