Behandla Linoleumgolv

Behandla Linoleumgolv

Behandla linoleumgolv och ge golvet i din lokal, fastighet eller bostadsrättsförening ett nytt liv.

Linoleumgolv är ett mycket populärt golv och är idag det vanligaste golvvalet i offentliga lokaler. Golvet är inte bara vackert, det är dessutom helt i linje med dagens miljöutmaningar.

Linoleumgolv innehåller bara naturliga och förnyelsebara råvaror. Golvet görs av sågspån, kalksten, harts, linfröolja och naturligt pigment.

En fördel är att ett linoleumgolv snabbt kommer upp i rumstemperatur och det betyder att det är varmt och skönt att gå på.

 

Behöver du behandla ditt linoleumgolv?

Ser linoleumgolvet i din fastighet, bostadsrättsförening eller lokal trött och slitet ut?

Har du en linoleummatta som luktar unket eller som är ojämn och svårstädad?

– Då kan det vara så att ditt linoleumgolv saknar ett ordentligt ytskydd och att golvet behöver en ny behandling för att bli slitstarkt, rent och vackert igen.

Beroende på hur slitet ditt linoleumgolv är finns det olika typer av behandlingar, såsom:

  • Vax
  • Polish

 

Behandling av linoleumgolv

Om du har ett linoleumgolv som har blivit nött och slitet så behöver det inte automatiskt betyda att hela golvet måste bytas ut. Det kan räcka med att behandla golvet med vax eller polish för att ge det en ny och slitstark yta.

Behandling med polish:

  • En mycket bra metod för att vårda och behandla ytan på ditt linoleumgolv. Det ger golvet en vacker, blank yta och förlänger dess livslängd. Polish ger också en bättre och polerbar städyta.

Behandling med vax:

  • En effektiv metod att behandla ytan på ditt linoleumgolv. Vaxet skyddar golvet mot smuts och slitage och förlänger golvets livslängd. Det ger även en bättre städyta, som lätt kan poleras upp ett oändligt antal gånger.

 

Golvvårdsteamet behandlar ditt linoleumgolv

Om ditt linoleumgolv är slitet eller skavt behöver golvet en behandling med polish eller vax för att återfå sin vackra yta.

Linoleumgolv kan vid behov förbättras med golvvårdsvax för att ge golvet ett nytt skydd och om man vill ha en hög glans på golvet så kan man göra en polishbehandling.

– Golvvårdsteamet hjälper dig att vårda golvet och att välja den behandling som passar bäst för just ditt golv.

Vi värnar om både dig och miljön och använder oss därför av så miljövänliga och skonsamma produkter och metoder som möjligt när vi behandlar dina golv.

Vi vill att du som uppdragsgivare skall känna dig både nöjd och trygg med den vård vi utför och lägger därför stor vikt vid både effektivitet och kvalitet i vår golvvård.

 

Golvvårdsteamet behandlar dina linoleumgolv

Vi på Golvvårdsteamet har en lång erfarenhet av att vårda och behandla golv.

Kontakta oss på Golvvårdsteamet när du vill ha hjälp att behandla linoleumgolv!